Configure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

SLP configureren

Service Location Protocol (SLP) is een servicedetectieprotocol waarmee computers en andere apparaten services in een LAN kunnen vinden zonder voorafgaande configuratie.

1. Kies Netwerk > Service Location Protocol (SLP) in Configure.
  2. Selecteer SLP inschakelen.
  3. Definieer een aanvullende Scope die wordt opgenomen in de gepubliceerde SLP-services.
  4. Sla de wijzigingen op.