Configure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Scaninstellingen configureren

Als de Fiery-server scannen ondersteunt, kunt u de instellingen kiezen voor scantaken, zoals de bestemming, de standaardbestandsindeling en de frequentie van het verwijderen.

1. Kies Scannen in Configure.
  2. Selecteer Scannen van document vanaf glasplaat of documentinvoer inschakelen.
  3. Kies de bestemming voor scantaken.

Als u FTP selecteert, klikt u op de koppeling Proxy-instellingen configureren, schakelt u het selectievakje FTP-proxy inschakelen in en typt u de relevante informatie in de velden voor het adres van de proxyserver, de poort, de gebruikersnaam en het wachtwoord. Klik vervolgens op Opslaan.

4. Kies de standaardbestandsindeling voor scantaken.
  5. Kies de frequentie waarmee de Fiery-server scantaken wist.
  6. Sla de wijzigingen op.