Bonjour configureren

Bonjour stelt MacOS-computers in staat de Fiery-server met Bonjour-ondersteuning te detecteren en te verbinden voor het afdrukken. Met Bonjour is geen configuratie nodig bij het instellen, installeren, toevoegen of verwijderen van de Fiery-server in het netwerk.

1. Kies Netwerk > Bonjour in Configure.
  2. Selecteer Bonjour inschakelen.
  3. Typ de servicenaam voor Bonjour. U kunt de standaardnaam gebruiken of een unieke naam opgeven, maar de naam mag maximaal 63 bytes lang zijn.
  4. Selecteer in de lijst Voorkeurprotocol voor afdrukken het protocol dat de Fiery-server voor de Bonjour-service gebruikt.

De lijst toont alleen de protocollen die u hebt ingeschakeld. De informatie van Wachtrij is alleen-lezen en geeft de afdrukverbinding voor het geselecteerde protocol aan. Als er geen standaardverbinding kan worden gedefinieerd (zoals voor IPP), wordt de afdrukwachtrij gebruikt.

5. Sla de wijzigingen op.