Updates van de systeemsoftware plannen

Met Systeemupdate kunt u instellen dat regelmatig op beschikbare updates voor de Fiery-server wordt gecontroleerd via een online updateserver. De Fiery-server controleert automatisch op updates door regelmatig een updateserver op internet te raadplegen.

Opmerking: Deze functie wordt mogelijk niet door alle Fiery-servers ondersteund.

U kunt via Systeemupdate een melding krijgen wanneer updates beschikbaar zijn. De melding wordt gegeven op het bedieningspaneel van de Fiery-server en op de monitor die op de Fiery-server is aangesloten (indien ondersteund).

1. Kies Fiery-server > System updates in Configure.
  2. Selecteer System Updates inschakelen.
  3. Geef aan op welk moment de Fiery-server contact moet maken met de updateserver.
  4. Kies, indien ondersteund, een methode voor het bijwerken de systeemsoftware (Updates voor Fiery-systeem) en de hulpprogramma’s (Updates voor Fiery-toepassingen) van de Fiery-server :
    Opmerking: De volgende opties worden niet ondersteund op de Integrated Fiery server. De beschikbaarheid kan ook verschillen afhankelijk van de Fiery-server.
    • Updates automatisch downloaden en installeren (aanbevolen): updates worden automatisch gedownload en op de Fiery-server geïnstalleerd. U hoeft niets te doen, behalve als een bepaalde update vereist dat de Fiery-server wordt gereboot.

• Updates downloaden en kennisgeving versturen: updates worden automatisch gedownload naar de Fiery-server, maar niet geïnstalleerd. Er wordt een kennisgeving verzonden dat er updates zijn gedownload. Nadat de updates zijn gedownload, moet u deze handmatig installeren.

• Kennisgeving versturen wanneer updates beschikbaar zijn: op de Fiery-server wordt een melding weergegeven wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn. U moet de updates zelf downloaden en installeren.

5. Als u een proxyserver gebruikt om via een firewall verbinding te maken met de updateserver, klikt u op de koppeling HTTP Proxy-instellingen. Selecteer HTTP Proxy inschakelen in het dialoogvenster Proxy, voer de volgende gegevens in en klik vervolgens op Opslaan.
    • Adres: IP-adres van proxyserver

• Poort: poort die de proxyserver gebruikt

• Gebruikersnaam: gebruikersnaam voor toegang tot de proxyserver

• Wachtwoord: wachtwoord voor toegang tot de proxyserver

6. Sla de wijzigingen op.