Beheerders- en operatorwachtwoorden configureren

U kunt het standaardbeheerderswachtwoord en het standaardoperatorwachtwoord instellen. Het beheerderswachtwoord is standaard ingesteld op de Fiery-server, maar het operatorwachtwoord is dat niet. Wijzig het beheerderswachtwoord om de Fiery-server tegen ongeoorloofde wijzigingen te beschermen.

Opmerking: Houd goed bij welke wachtwoorden u instelt.

Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over wachtwoorden.

1. Kies Beveiliging in Configure.
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Beheerderswachtwoord
    • Operatorwachtwoord
  3. Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig het.
  4. Sla de wijzigingen op.