LPD configureren

U kunt Line Printer Daemon (LPD) configureren. Dit maakt het mogelijk om naar de Fiery-server af te drukken vanaf een LPR (Line Printer Remote)-poort op Mac OS- of Windows-clientcomputers.

Om LPD-afdrukken te kunnen gebruiken, moet TCP/IP op de Fiery-server zijn ingeschakeld.

1. Kies Taakverzending > LPD in Configure.
  2. Selecteer Inschakelen.
  3. Selecteer de afdrukverbinding op de Fiery-server waarnaar LPD-taken worden verstuurd.

Dit veld vermeldt de standaardafdrukverbindingen Afdrukwachtrij en Blokkeringswachtrij en eventuele gepubliceerde virtuele printers (indien ondersteund door de Fiery-server).

4. Sla de wijzigingen op.