Configure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Printerinstellingen configureren

U kunt afdrukverbindingen publiceren en andere instellingen wijzigen die de taakverwerking beïnvloeden.

1. Kies Verwerken > Standaardpaginataal printer in Configure.
  2. Geef de standaardpaginabeschrijvingstaal voor taken op. Als de Fiery-server zowel PostScript als PCL ondersteunt, selecteert u Auto.
  3. Selecteer in Taakverzending > Wachtrijen de afdrukverbindingen die moeten worden gepubliceerd op de Fiery-server
    • Directe verbinding publiceren: verzend taken direct naar de Fiery-server, maar alleen wanneer de Fiery-server niet actief is.

• Afdrukwachtrij publiceren: de standaardwachtrij van de Fiery-server, waar taken worden verwerkt en afgedrukt in de volgorde waarin deze worden ontvangen.

• Blokkeringswachtrij publiceren: de opslagzone om taken later af te drukken met de hulpmiddelen voor taakbeheer.

4. Als u het verzenden van taken met Fiery Hot Folders mogelijk wilt maken, selecteert u Taakverzending en schakelt u vervolgens het selectievakje Fiery Hot Folders in.
  5. Als u wilt dat de Fiery-server de afdrukvolgorde behoudt bij afdruksessies die uit veel taken bestaan, selecteert u Taakverzending > Op volgorde afdrukken.
  6. Selecteer een waarde voor Time-out, waarmee wordt bepaald hoe lang de Fiery-server moet wachten op de volgende taak in de sessie-op-volgorde, voordat een time-out optreedt en de sessie als voltooid wordt beschouwd.
  7. Selecteer Afdrukwachtrij op volgorde publiceren om de afdrukwachtrij op volgorde beschikbaar te maken via alle ondersteunde afdrukprotocollen en vanuit Command WorkStation, virtuele printers en Hot Folders.
  8. Sla de wijzigingen op.