Configure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

JDF-instellingen opgeven

JDF-technologie (Job Definition Format) is een op XML gebaseerde open industriestandaard voor taaktickets. Het uitwisselen van gegevens tussen verschillende grafische toepassingen en systemen wordt hiermee eenvoudiger.

Met Fiery JDF kunt u JDF-taken naar een Fiery-server verzenden vanuit toepassingen waarin JDF-tickets kunnen worden gemaakt.

Met Configure kunt u JDF-instellingen opgeven en de Fiery JDF-versie, de JDF-apparaat-ID en de JMF URL weergeven.

Raadpleeg de Help van Command WorkStation voor meer informatie over JDF en JMF.

1. Kies Taakverzending > JDF-instellingen in Configure.
  2. Selecteer JDF inschakelen.
  3. Als een virtuele printer is geconfigureerd voor de Fiery-server, selecteert u een hiervan via de optie Taakinstellingen gebruiken van virtuele printer.
    Opmerking: Geef deze optie alleen op als deze van toepassing is op uw specifieke workflow.
  4. Geef een standaardactie voor de afdrukwachtrij op bij Taakactie.
  5. Schakel JDF-taak vervangen door de bovenstaande instellingen in als u de instellingen wilt vervangen die in de JDF-ticket worden opgegeven.
  6. Het URL-gedeelte van de JMF (job messaging format) toont alleen-lezen-informatie over de Fiery-server, die u kunt gebruiken om JDF-werkstromen in te stellen.
  7. Geef op hoe u wilt dat de JDF-taken worden afgesloten nadat deze zijn afgedrukt.
  8. Geef de vereiste onderdelen op voor het afsluiten van een JDF-taak. De onderdelen die u hier selecteert, moeten worden ingevuld voordat de taak automatisch of handmatig kan worden afgesloten.
  9. Geef de netwerkpaden op waar door de Fiery-server wordt gezocht naar algemene hulpbronnen.

De Fiery-server doorzoekt deze netwerkpaden in de volgorde die u hebt opgegeven, totdat de benodigde objecten worden gevonden. Wanneer u een pad typt, verifieert de Fiery-server niet of het pad op het netwerk bestaat.

Opmerking: Breng de gebruikers op de hoogte van deze paden, zodat hun taken toegang krijgen tot de hulpbronnen.
  10. Sla de wijzigingen op.