Port 9100 configureren

Als u Port 9100-services inschakelt, kunnen toepassingen een TCP/IP-socket naar de Fiery-server openen op Port 9100 om een afdruktaak te downloaden.

1. Kies Taakverzending > Port 9100 in Configure.
  2. Selecteer Inschakelen.
  3. Kies een van de gepubliceerde afdrukverbindingen van de Fiery-server waarmee Port 9100 verbonden is:
    • Directe verbinding

• Afdrukwachtrij

• Blokkeringswachtrij

Dit veld vermeldt de standaardafdrukverbindingen Afdrukwachtrij en Blokkeringswachtrij en eventuele gepubliceerde virtuele printers (indien ondersteund door de Fiery-server).

4. Sla de wijzigingen op.