Taken met ontbrekende media verwerken

Als de printer niet over de gewenste media voor een taak beschikt, kunt u definiëren hoe de Fiery-server de taak moet behandelen. U kunt de taak naar de blokkeringswachtrij sturen en bepalen of de latere verwerking van de taak wordt geannuleerd of opgeschort.

1. Kies Taakbeheer > Verkeerde combinatie in taak.
  2. Als u de verwerking van een taak wilt annuleren en deze naar de blokkeringswachtrij wilt sturen, selecteert u Verkeerde combinatie in taak inschakelen en kiest u een van de volgende opties voor Actie bij verkeerde combinatie:
    • Onderbreken: andere taken zonder fouten kunnen verder worden verwerkt en afgedrukt.
    • Annuleren: de verwerking van een taak wordt geannuleerd, waarna de taak naar de blokkeringswachtrij wordt gestuurd
  3. Geef in het veld Time-out op hoe lang de Fiery-server moet wachten voordat de verwerking van een taak wordt onderbroken of geannuleerd en de taak naar de blokkeringswachtrij wordt gestuurd.
  4. Als u Onderbreken hebt opgegeven bij Actie bij verkeerde combinatie, kunt u Verwerking van taak annuleren wanneer time-out optreedt selecteren.
  5. Sla de wijzigingen op.