Configure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

PrintMe instellen

Gebruik deze opties om instellingen te definiëren voor afdrukken naar de PrintMe-cloud. Gebruikers kunnen een document uploaden naar de PrintMe-cloudservice en het document vervolgens afdrukken naar de printer vanaf het bedieningspaneel van de Fiery-server.

Afdrukken naar PrintMe-cloud inschakelen

Wanneer u PrintMe inschakelt, moet u mogelijk informatie over de proxyserver opgeven.

1. Kies Taakverzending > PrintMe in Configure.
  2. Selecteer PrintMe inschakelen.
  3. Als de Fiery-server een proxyserver in uw netwerk gebruikt, klikt u op Beheren.
  4. Klik op HTTP-proxy inschakelen.
  5. Typ de gegevens over de proxyserver en klik op Opslaan.
    Opmerking: De proxy-instellingen zijn ook toegankelijk via Netwerk > Proxy.
  6. Sla de wijzigingen op.