Hide or show navigationPrevious topicNext topicSharePrintPDF

Configure openen

Nadat u de Fiery server de eerste keer hebt gestart of nadat u systeemsoftware hebt geïnstalleerd, moet u de Fiery server instellen. Als u dit niet doet, worden de standaardinstellingen gebruikt. Zorg dat de instellingen geschikt zijn voor uw afdrukomgeving. Als uw netwerk- of afdrukomgeving wijzigt, moet u de instellingen mogelijk aanpassen.

U kunt de Fiery server instellen vanaf een clientcomputer met Configure, dat u kunt openen vanuit de volgende locaties:
  • Command WorkStation
  • WebTools (met een ondersteunde internetbrowser)

Configure openen vanuit Command WorkStation

1. Maak in Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery server en meld u aan als beheerder.
  2. Ga als volgt te werk om Configure te starten:
    • In Apparaatcentrum selecteert u Algemene informatie en vervolgens klikt u op Configureren in de rechterbenedenhoek.

• Klik op Configure in het menu Server.

3. Wijzig via Configure de huidige instellingsopties van de Fiery server.

Configure openen vanuit WebTools

Gebruik Configure om de Fiery server in te stellen. Instelling is vereist wanneer de Fiery server voor het eerst wordt ingeschakeld of nadat systeemsoftware is geïnstalleerd. Gebruik Configure ook om informatie op te geven over de netwerkomgeving en de afdrukvoorkeuren voor taken die de gebruikers naar de Fiery server sturen.

1. Open een internetbrowser en voer het IP-adres van de Fiery server in.
  2. Klik in WebTools op het pictogram Configure.
    Opmerking: Als u een bericht over niet-vertrouwde verbindingen ontvangt, kunt u deze negeren en doorgaan.
  3. Meld u aan met beheerdersrechten.
Terms of Use