Hide or show navigationPrevious topicNext topicSharePrintPDF

Gebruikers toevoegen aan bestaande groepen

U kunt bestaande gebruikers toevoegen aan een bestaande groep of nieuwe gebruikers maken en deze toevoegen aan de bestaande groep. U kunt gebruikers toevoegen aan zoveel groepen als u wilt.

Door een gebruikersaccount te maken, geeft u de gebruiker nog geen rechten. Daarvoor moet u de gebruiker toevoegen aan een groep.

1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Selecteer de groep waaraan u gebruikers wilt toevoegen.
  3. Klik op Gebruikers toewijzen.
  4. Wijs de gebruiker op een van de volgende manieren aan de gewenste groepen toe:
    • Als u een nieuwe gebruiker wilt maken en deze aan een groep wilt toevoegen, selecteert u Nieuwe gebruiker maken en toewijzen in de vervolgkeuzelijst, typt u de juiste informatie in het dialoogvenster Gebruiker maken en klikt u vervolgens op Opslaan.
    • Als u een bestaande gebruikersaccount wilt toewijzen aan een groep, selecteert u Toevoegen vanuit contactenlijst. Voer in het dialoogvenster Gebruikers toewijzen de accountnaam in onder Gebruikers van Fiery-contactenlijst en druk op Enter, of selecteer de account indien deze wordt vermeld en klik op Gebruikers toevoegen.
    • Als u een gebruiker wilt toewijzen vanuit de Globale adreslijst, selecteert u Toevoegen vanuit globale adreslijst. Als LDAP is geconfigureerd en ingeschakeld, bevat deze lijst namen uit de bedrijfsdatabase van uw organisatie. Als de knop LDAP-instellingen configureren wordt weergegeven, klikt u op de knop om de LDAP-instellingen voor Command WorkStation te configureren.
  5. Klik op Sluiten wanneer u klaar bent met het toevoegen van gebruikersaccounts aan groepen.
Terms of Use