Hide or show navigationPrevious topicNext topicSharePrintPDF

PostScript-instellingen configureren

U kunt instellingen configureren die een weerslag hebben op PostScript-taken. Deze instellingen beïnvloeden taken waarvoor gebruikers geen instelling hebben gekozen.

Sommige combinaties van instellingen kunnen ongepast zijn (bijvoorbeeld dubbelzijdig afdrukken op transparanten). Als u een tegenstrijdige combinatie van instellingen kiest, wordt geen foutmelding gegeven.

1. Kies Verwerken > PS-instellingen in Configure.
  2. Geef de instellingen voor de opties op.
  3. Sla de wijzigingen op.

Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over PostScript-instellingen.

Terms of Use