Hide or show navigationPrevious topicNext topicSharePrintPDF

Web Services en IPP-afdrukken configureren

Als u Webservices inschakelt, kunnen de gebruikers WebTools gebruiken. TCP/IP moet zijn ingeschakeld op de Fiery server en op gebruikerscomputers. Op elke computer moet bovendien een webbrowser met Java geïnstalleerd zijn en elke computer moet een geldig IP-adres of een geldige DNS-hostnaam hebben.

Na het inschakelen van de Webservices kunt u Internet Printing Protocol (IPP) inschakelen. U kunt Webservices alleen inschakelen via de functie Instelling op de printer.

Raadpleeg Configuratie en instellingen voor informatie over browser- en computervereisten. Raadpleeg Afdrukken voor informatie over het instellen van gebruikerscomputers voor gebruik van IPP-afdrukken. Deze documenten maken deel uit van het pakket met gebruikersdocumentatie.

1. Selecteer Webservices inschakelen vanuit de functie Instelling op het bedieningspaneel van de printer.
    Opmerking: Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie.
  2. Klik in Configure op Taakverzending en selecteer IPP.
  3. Sla de wijzigingen op.
Terms of Use