Configure

Hide or show navigationPrevious topicNext topicSharePrintPDF

Serverinstellingen weergeven, opslaan of afdrukken

Het tabblad Serverconfiguratie in Command WorkStation vermeldt de huidige instellingen van de Fiery server.

Configuratie-instellingen van server weergeven

In het tabblad Serverconfiguratie kunt u instellingscategorieën van de Fiery server bekijken of de instellingsopties wijzigen.

1. Maak vanuit Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery server en klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op de snelkoppelingen aan de linkerzijde van de pagina om de instellingen voor een bepaalde categorie weer te geven.

• Klik op Configure rechtsonder in het venster om de huidige instellingsopties van de Fiery server te wijzigen.

Serverconfiguratie opslaan als bestand

U kunt de serverconfiguratie opslaan als een bestand voor elke Fiery server waarmee u verbinding maakt. Dit is vooral nuttig als u meerdere Fiery servers beheert en alle wijzigingen in de instellingen van de Fiery server wilt bijhouden.

1. Maak vanuit Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery server.
  2. Klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.
  3. Klik op Opslaan als.
  4. Geef de bestandsnaam en -locatie op.
  5. Selecteer PDF of Tekst als bestandstype.
  6. Klik op Opslaan.

Serverconfiguratiepagina afdrukken

Als u klaar bent met de instelling, drukt u de serverconfiguratie af om de instellingen te controleren. Bewaar de afdruk in de buurt van de Fiery server zodat u deze snel kunt raadplegen. Gebruikers hebben de informatie op deze pagina, zoals de huidige standaardinstellingen, nodig.

1. Sla het configuratiebestand op.
  2. Druk het opgeslagen bestand af op een kantoorprinter.
Terms of Use