Fiery Verify

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een tolerantieset maken of bewerken in Fiery Verify

Hiermee maakt of bewerkt u een tolerantieset om de criteria te specificeren die door Fiery Verify voor de vergelijking worden gebruikt.

Zorg dat u de aanvaardbare variatiebeperkingen voor uw kleurenworkflow kent, waaronder:
  • ΔE-formule
  • Algemene ΔE-grenzen
  • ΔE-grenzen voor primaire kleuren
  • ΔH-grenzen voor toonverschillen
  • Tolerantielimiet toonwaardeverschil
  • ΔCh-grenzen voor verschil in chromatische kleuren
  • ΔL-grenzen voor NPDC
  • ΔE-grenzen voor steunkleuren
Opmerking: De grenzen definiëren het aanvaardbare tolerantiebereik dat voor elk criterium wordt berekend.
  1. Klik op Bewerken > Tolerantieset-editor.
  2. Klik op .
  3. Selecteer een ΔE-formule.
  4. Gebruik de selectievakjes om de gewenste Tolerantiecriteria te selecteren.
  5. Voer een Limiet in voor elk geselecteerde criterium.
  6. Selecteer Waarschuwen of Mislukken om te kiezen hoe een overschrijding van de door u opgegeven limiet voor een meting voor elk criterium wordt aangegeven.
    • Waarschuwen is alleen informatief en de vergelijking kan nog steeds worden voltooid.
    • Mislukken zal ertoe leiden dat de volledige vergelijking mislukt.
  7. Klik op Opslaan.