Fiery Verify

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Voorbeeld meten

Meet een vlakkenpagina om te gebruiken als voorbeeld bestand in Fiery Verify.

Een vooraf afgedrukte vlakkenpagina is vereist.
Opmerking: Fiery Verify slaat de meting op als een IT8-bestand.
  1. Klik in Fiery Verify op Vergelijking > Voorbeeld meten.

Fiery Verify gebruikt FieryMeasure om een voorbeeld te meten.

2. Selecteer uw meetinstrument in de lijst met Instrumenten.

Klik op Instellingen rechts van de selectie van het instrument om instellingen te configureren, zoals de Meetmodus en Groot vlakformaat.

3. Selecteer in de lijst Meting het gebruik voor uw meting.
  4. Selecteer in de lijst set met vlakkensets een passende set voor uw meting.
  5. Selecteer in de lijst Grafiekgrootte de grafiekgrootte die overeenkomt met het papier dat geschikt is voor uw workflow die in het afdrukapparaat is geplaatst.
  6. Klik op Meting.
  7. Volg de instructies op het scherm om uw meetapparaat te kalibreren.
  8. Volg de instructies op het scherm om de pagina te meten.