Fiery Verify

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een voorbeeld met een kleurreferentie vergelijken

Hiermee laadt u een voorbeeld en referentiebestanden om deze door middel van een tolerantieset te vergelijken.

Opmerking: Fiery Verify ondersteunt .icc-, .txt- en .it8-bestandsextensies.
Opmerking: Het voorbeeld en de referentiebestanden moeten geldige CGATS-gegevens bevatten.
  1. Optioneel: Klik op Bestand > Nieuwe vergelijking om te beginnen met een nieuwe vergelijking.
  2. Klik op Vergelijking > Referentie laden.
  3. Selecteer een bestand en klik op Openen.
  4. Klik op Vergelijking > Voorbeeld laden.
  5. Selecteer een bestand en klik op Openen.
  6. Selecteer de juiste tolerantieset voor uw kleurenworkflow.
  7. Optioneel: Klik op Rapport om een gedetailleerd rapport op te slaan in de PDF-indeling.