Fiery Verify

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een voorkeuze verificatie maken in Fiery Verify

Hiermee maakt u een voorkeuze verificatie om de kleurreferentie, tolerantieset of vlakkenset te wijzigen die worden gebruikt voor kleurverificatie in Fiery Verify.

U moet het volgende weten:
  • Kleurreferentie betekent de gewenste kleuren waarmee voorbeeldmetingen worden vergeleken.
    Opmerking: Kleurruimten volgens de industriestandaard, zoals GRACoL2013 en FOGRA51, omvatten de meeste selecties voor kleurreferenties.
  • Tolerantieset betekent de criteria die worden gebruikt voor de vergelijking tussen een kleurreferentie en een voorbeeldmeting.
  • Vlakkenset betekent de gedefinieerde set met kleurvlakken die wordt afgedrukt om te gebruiken als voorbeeld voor de meting.
    Opmerking: Vlakkensets volgens de industriestandaard, zoals Idealliance Control Wedge 2013, Fogra Media Wedge V3 en IT8.7/4, omvatten de meeste selecties voor vlakkensets. Aangepaste vlakkensets kunnen worden geïmporteerd.

Een voorkeuze verificatie bestaat uit een kleurreferentie, een tolerantieset en een vlakkenset.

1. Klik in Fiery Verify op Bewerken > Verificatievoorkeuze-editor.
  2. Selecteer de voorkeuze verificatie die u wilt bewerken.
  3. Klik op .
  4. Optioneel: Bewerk onder voorkeuze verificatie de naam voor de nieuwe voorkeuze.
  5. Selecteer een geschikte kleurreferentie voor de kleurenproductieworkflow die u wilt verifiëren.
    • Klik op om een kleurenreferentie te importeren.
    Opmerking: U wordt aanbevolen een kleurreferentie te kiezen die overeenkomt met het bronkleurprofiel dat u gebruikt voor het afdrukken van de taak waarvoor kleuren worden geverifieerd.
  6. Selecteer een geschikte tolerantieset voor de kleurenproductieworkflow die u wilt verifiëren.
    • Klik op om een nieuwe tolerantieset te maken.
  7. Selecteer een geschikte vlakkenset voor de verificatieworkflow.
    • Klik op om een vlakkenset te importeren.
  8. Klik op Opslaan.