Fiery options 1.5 Help (server)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een Fiery-optie automatisch activeren

U kunt een Fiery-optie automatisch activeren als de computer met internet is verbonden.

1. Open de pagina Fiery-opties beheren. (Raadpleeg De pagina Fiery-opties beheren openen.)
  2. Klik op Activeren en vervolgens op Doorgaan om de voorwaarden van de licentieovereenkomst te accepteren.
  3. Typ de LAC in het veld Licentieactiveringscode en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Klik op Activeren.
  5. Als opnieuw starten nodig is voor de activering, klikt u op Opnieuw starten om direct opnieuw te starten of klikt u op Voltooien om meer opties te activeren voordat u opnieuw start. Als opnieuw starten niet nodig is voor de activering, klikt u gewoon op Voltooien.