Fiery options 1.4 Help (server)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De pagina Fiery-opties beheren openen

Op de pagina Fiery-opties beheren worden de geactiveerde Fiery-opties weergegeven en de opties die beschikbaar zijn voor activering. U kunt de pagina Fiery-opties beheren op een van de volgende manieren openen:
  • Command WorkStation: Klik in Apparaatcentrum op het tabblad > Algemeen> Algemene info en vervolgens op Beheren.
  • WebTools: Klik op het tabblad Start op Beheren.
  • Licentiemeldingen voor Fiery-optiepakket: klik op de koppeling Licentie activeren. Raadpleeg Licentiemeldingen voor meer informatie.

De pagina Fiery-opties beheren opent in uw standaard webbrowser.