Fiery options 1.4 Help (server)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een proxyserver configureren

Als de computer geen internetverbinding vindt wanneer hij verbinding probeert te maken met de licentieserver, gebruikt uw organisatie mogelijk een proxyserver om verbinding te maken met internet. U kunt de instellingen van de proxyserver configureren en vervolgens doorgaan met de licentiëring.

1. Wanneer u een bericht ontvangt met de melding dat er geen internetverbinding is gedetecteerd, klikt u op Netwerkinstelling configureren.
  2. Typ de gevraagde waarden en klik op Toepassen.