Fiery options 1.4 Help (server)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Licenties beheren

Het beheren van licenties omvat taken zoals het activeren en herstellen van Fiery-opties. De EFI-licentieserver beheert deze LAC-gerelateerde taken.

Wanneer u een licentie beheert, hangt de procedure af van het feit of uw Fiery server met internet is verbonden.

• Als de Fiery server met internet is verbonden, wordt informatie tussen de Fiery server en de EFI-licentieserver automatisch uitgewisseld.

• Als de Fiery server niet met internet is verbonden, moet u informatie tussen de Fiery server en de EFI-licentieserver handmatig overbrengen.

Als uw organisatie via een proxyserver verbinding maakt met internet, moet u de instellingen van de proxyserver configureren.