Fiery options 1.3 Help (server)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Problemen met Fiery-opties oplossen

Als er problemen optreden bij het beheren van de Fiery-opties, kunt u hiervoor een oplossing zoeken.

De activering genereert een foutbericht

Foutberichten geven details over fouten en stellen acties voor om ze te verhelpen.

1. Raadpleeg Foutberichten voor meer informatie over de fout. Als het bericht u adviseert om contact op te nemen met technische ondersteuning, moet u eerst een diagnostisch logboekbestand genereren.
  2. Als u een diagnostisch logboekbestand wilt genereren, opent u de pagina Fiery-opties beheren. (Zie De pagina Fiery-opties beheren openen.)
  3. Klik op het pictogram Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Diagnostisch logboek om een diagnostisch logboekbestand te genereren.
  4. Als u contact opneemt met technische ondersteuning, geef dan de volgende informatie op:
    • ID van de Fiery server. Raadpleeg Een Fiery-optie activeren voor meer informatie.
    • Naam van de optie die u probeert te activeren
    • Licentieactiveringscode (LAC)
    • Diagnostisch logboek

Onjuiste systeemklokinstellingen

Als de datum- en tijdinstellingen op de systeemklok onjuist zijn, maakt uw computer mogelijk geen verbinding met de EFI-licentieserver. Als dit gebeurt, stelt u de klok van uw computer opnieuw in.