Fiery options 1.3 Help (server)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery-opties automatisch herstellen

U kunt geactiveerde Fiery-opties automatisch herstellen als de computer met internet is verbonden.

1. Open de pagina Fiery-opties beheren. (Zie De pagina Fiery-opties beheren openen.)
  2. Klik op Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Herstellen. De Fiery-optie wordt hersteld.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u nog meer opties hebt om te herstellen, klikt u op Doorgaan.

• Als er geen andere opties zijn om te herstellen, klikt u op OK.