Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery IQ-versie maart 2024

Wat is nieuw in deze versie

Deze versie 2.0.5 van Fiery IQ introduceert de volgende nieuwe functies:

• Ondersteuning voor het opgeven van voorkeuren voor het ontvangen van e-mailmeldingen van Fiery IQ.
  • Ondersteuning voor de EFI Cloud Connector versies 2.0.23 en hoger, die voldoen aan TLS-protocol (Transport Layer Security) versie 1.3 en worden ondersteund op de volgende apparaten:
    • Fiery-servers met het Windows-besturingssysteem en Fiery-systeemsoftware FS400/400 Pro en hoger
    • Fiery-servers met het Linux-besturingssysteem en Fiery-systeemsoftware FS500/500 Pro en hoger
    • Clientcomputers met Microsoft Windows 10 of hoger
  • Er wordt een maximumlimiet van 128 tekens gedefinieerd voor de velden Voornaam en Achternaam wanneer een nieuwe gebruiker wordt toegevoegd.

Opgeloste problemen

Fiery Admin console

Onjuiste e-mailsjabloon en aanmeldingsworkflow

Wanneer u een nieuwe gebruiker voor Fiery IQ uitnodigde, werden de e-mailsjabloon die de gebruiker ontving en de aanmeldingsworkflow niet bijgewerkt volgens de nieuwe Fiery IQ-gebruikersinterface.

Fiery Ink Assistant

Bestelde inkt bijwerken via e-mailkoppeling

Als u niet was aangemeld bij Fiery IQ en op de koppeling klikte om de reeds bestelde inkt via uw e-mail met aanbeveling voor inktbestelling bij te werken, werd u niet doorgestuurd naar de pagina Informatie over inktbestelling.

Bekende problemen

Fiery Account

De pagina Accountinstellingen is niet gelokaliseerd

Wanneer u de taal van de browser wijzigt terwijl u bent aangemeld bij Fiery IQ, wordt de pagina Accountinstellingen niet gelokaliseerd in de betreffende taal en wordt deze weergegeven in het Engels.

U kunt dit probleem omzeilen door zich af te melden en u vervolgens opnieuw aan te melden om de pagina Accountinstellingen in de gelokaliseerde taal te bekijken.

Bedrijfsinformatie wijzigen

Wanneer u de bedrijfsgegevens op de pagina Accountinstellingen wijzigt en de pagina Bedrijfsdetails op de pagina Fiery Admin console vernieuwt, worden de bedrijfsgegevens bijgewerkt voor de momenteel aangemelde gebruiker. De bedrijfsgegevens worden echter bijgewerkt voor andere gebruikers wanneer deze zich afmelden en vervolgens opnieuw aanmelden bij Fiery IQ.

Validatie van eenmalig wachtwoord

Wanneer u een onjuist eenmalig wachtwoord invoert tijdens het wijzigen van het Fiery Account-wachtwoord, wordt de fout waarbij de onjuiste verificatiecode wordt opgegeven, weergegeven op de volgende pagina na het invoeren van het nieuwe wachtwoord.

Fiery Dashboard

Waarschuwingsstatus wordt niet weergegeven in Fiery IQ
Wanneer u een taak afdrukt terwijl de printer zich in een waarschuwingsstatus bevindt, worden de volgende problemen waargenomen op de statuspagina van het Fiery IQ-apparaat:
  • Tijdens het afdrukken, wordt de printerstatus bij bepaalde OEM's onjuist weergegeven.
  • Na het afdrukken, wordt de printerstatus als Niet-actief in het Fiery Dashboard weergegeven in plaats van het waarschuwingsbericht.
Resterende toner in Fiery IQ

Op een Konica Minolta-server kan de resterende toner die wordt vermeld in het printeroverzicht op de Fiery Dashboard afwijken van de tonerinformatie die wordt weergegeven in het gedeelte Verbruiksartikelen in Fiery Command WorkStation.

Fiery Admin console

Uitnodigingslink voor gebruiker

Wanneer u op de uitnodigingslink voor de gebruiker klikt die met Fiery IQ versie 2.0.4 en lager is verzonden, wordt een foutmelding weergegeven.

U kunt dit probleem omzeilen door contact op te nemen met de beheerder van het bedrijf en een nieuwe uitnodiging aan te vragen.

Licentiebeheer-widgets

De widgets in Licentiebeheer hebben geen vaste volgorde en de volgorde wordt willekeurig gewisseld wanneer u het venster Licentiebeheer vernieuwt.

Fiery-licentiebeheer in livedemo

De pagina Fiery-licentiebeheer wordt verwijderd uit de Fiery IQ-livedemotoepassing.

Onjuiste gebruikersrol

Wanneer u een bestaande Fiery IQ-gebruiker uitnodigt, die eerst uitgenodigd was vanuit Fiery Command WorkStation, om zich bij een ander bedrijfsaccount aan te sluiten, worden in de vervolgkeuzelijst Rol selecteren admin-, operator- en ondersteuningsrollen weergegeven. Een bestaande Fiery IQ-gebruiker kan echter alleen als ondersteuningsgebruiker worden uitgenodigd.

MAC-adres van display graphics-printers wordt niet weergegeven

Het MAC-adres van display graphics-printers wordt niet weergegeven in de details van de Apparaatverzameling en de printer.

EFI Cloud Connector

PostScript-vlakken (PS) worden niet weergegeven in Fiery IQ

Wanneer u PS-vlakken bijwerkt vanuit Fiery Command WorkStation voor EFI Cloud Connector op een interne server, worden sommige PS-vlakken niet weergegeven in Fiery IQ.

Onjuiste activeringsfout

Als uw Fiery Account-referenties toegang bieden tot meerdere bedrijfsaccounts en u zich probeert aan te melden bij EFI Cloud Connector versie 1.3.3745 en lager, wordt een foutbericht weergegeven met de melding dat de activering van EFI Cloud Connector is mislukt. Dit bericht is onjuist. EFI Cloud Connector is geactiveerd. Alleen Fiery Account-referenties met toegang tot één Fiery IQ-account kunnen echter toegang geven tot EFI Cloud Connector en EFI Go.

Apparaatinformatie wordt niet tegelijkertijd weergegeven

Wanneer u EFI Cloud Connector opnieuw opstart en de lijst met Geregistreerde servers bekijkt, wordt eerst de informatie in de kolommen Apparaat, Verbinding en Versie weergegeven. De informatie in de kolommen Status en Tracking wordt na enkele seconden weergegeven.

Vertraging in ongeldig IP-adresbericht

Als een ongeldig IP-adres wordt toegevoegd aan EFI Cloud Connector, kan het meer dan een minuut duren voordat het ongeldige IP-adresbericht wordt weergegeven.

Offline Fiery-servers kunnen niet worden geregistreerd

Wanneer u probeert meerdere Fiery-servers te registreren en een van deze Fiery-servers offline is, wordt er een bericht weergegeven waarin wordt gemeld dat de desbetreffende Fiery-server offline is. Deze offline Fiery-server wordt niet geregistreerd. De andere Fiery-servers die u probeerde te registreren, worden echter ook niet geregistreerd op de EFI Cloud Connector. Dit gebeurt alleen op een Fiery-server voor een cut-sheetprinter.

U kunt dit probleem omzeilen op een van de volgende manieren:
  • Klik op het tabblad Servers registreren op Terug en schakel het selectievakje voor de offline Fiery-server uit. U kunt vervolgens op Registreren klikken.
  • Klik op het tabblad Servers registreren op Apparaat toevoegen en voer handmatig de informatie voor elke online Fiery-server in.
Fiery-server bijwerken wordt weergegeven nadat EFI Cloud Connector is geïnstalleerd

Wanneer u in Fiery Command WorkStation een Fiery-server voor een cut-sheetprinter selecteert die al is verbonden met EFI Cloud Connector, wordt Fiery-server bijwerken mogelijk weergegeven in Server > Fiery IQ.

EFI Go

Ruimte voor taakvoorbeelden

De ruimte voor taakvoorbeelden in EFI Go wordt verkort voor alle display graphics-printers wanneer de printer zich in de afdrukstatus bevindt.

Aantal taken komt niet overeen

Als de afdrukwachtrij meer dan 20 taken bevat, komt het aantal taken dat wordt weergegeven in de Afdrukwachtrij op de pagina met printerdetails in EFI Go niet overeen met de takenlijst die wordt weergegeven in het tabblad Afdrukwachtrij.

Foutberichten in het tabblad Meldingen

De recente foutberichten worden niet weergegeven in het tabblad Meldingen in EFI Go.

Onjuiste taaknaam

Wanneer u een afdruktaak opgeeft met een double-byteteken, wordt een onjuiste taaknaam weergegeven in EFI Go.

Geannuleerde afdruktaak werd niet weergegeven

Wanneer u een afdruktaak annuleert voordat deze wordt afgedrukt, wordt de geannuleerde afdruktaak bij EFI-grootformaatprinters niet in EFI Go weergegeven.

Miniaturen van de afdruktaak worden niet weergegeven

De miniaturen van afdruktaken in de afdrukwachtrij en lijst met afgedrukte taken voor H5-, EFI-grootformaat rollenprinter en EFI-printers uit de VUTEk HS-serie worden niet in EFI Go weergegeven.

Opgeloste waarschuwingen of meldingen worden niet weergegeven

Op de tabbladen Alle en Fout op de pagina Apparaatinfo worden alleen actieve waarschuwingen en meldingen weergegeven in plaats van zowel actieve als opgeloste waarschuwingen en meldingen voor de laatste 24 uur.

Meldingen worden weergegeven na het afmelden

Meldingen voor productieblokkeringen worden nog steeds weergegeven op uw mobiele apparaat wanneer u niet bent aangemeld bij de EFI Go-app.

Fiery Ink Assistant

Toegang tot Fiery Ink Assistant

De Fiery Ink Assistant-toepassing is niet beschikbaar voor ondersteuning van gebruikers.

BÈTA-tag wordt niet weergegeven

Bij gebruik van de EFI ColorGuard-webtoepassing wordt de BÈTA-tag met de Fiery Ink Assistant-toepassing niet weergegeven in de vervolgkeuzelijst voor het schakelen tussen toepassingen.

Fiery Insight

Details voor printergebruik zijn inconsistent

Wanneer u diensten inschakelt, komen de weergegeven gebruiksdetails van de printer op de pagina Fiery Insight Trend niet overeen met de weergegeven gebruiksdetails op de pagina's Fiery Insight Vergelijken en Fiery Dashboard.

De kolom Dubbelgedrukt in het takenlogboek is blanco

De kolom Dubbelgedrukt in het takenlogboek is blanco voor EFI Pro 30h-printers. De kolom Gedrukt in het takenlogboek geeft echter de drukdetails van afdruktaken weer.

Taakinformatie ontbreekt in het takenlogboek

Als u in het takenlogboek een Fiery-server voor een cut-sheetprinter bekijkt, wordt alleen informatie over taakinstellingen weergegeven door Fiery Insight. Standaardinformatie over de server wordt niet weergegeven in het takenlogboek.

Takenlogboek-informatie ontbreekt
Wanneer u een Fiery-server voor een cut-sheetprinter selecteert en het Takenlogboek bekijkt, wordt mogelijk geen informatie weergegeven in de volgende kolommen:
  • Gebruiker
  • Op de rug binden
Onjuiste waarde wordt weergegeven in de kolom Exemplaren

De kolom Exemplaren op de Takenlogboek-pagina geeft een onjuiste waarde weer voor Pro 30h-printers.

Fiery Manage

Fiery-serverconfiguratiebestand

Wanneer u EFI Cloud Connector versie 2.0.23 installeert en vervolgens een eerdere versie opnieuw installeert, wordt de vermelding voor de EFI Cloud Connector hoofdversie gedupliceerd in het gedownloade Fiery-serverconfiguratiebestand.

Een nieuw synchronisatiepakket aanmaken
Wanneer u een nieuw synchronisatiepakket maakt:
  • Het aantal voorkeuzen dat wordt weergegeven in Fiery Manage komt niet overeen met het aantal voorkeuzen dat beschikbaar is in de Fiery-server.
  • Er wordt een onjuist foutbericht weergegeven voor een mislukt synchronisatiepakket omdat de maximumlimiet van 10 MB werd overschreden.
Fiery-serverconfiguratiebestand
Het Fiery-serverconfiguratiebestand kan niet worden gegenereerd als de Fiery-server is verbonden met:
  • De EFI Cloud Connector via proxy-instellingen.
  • De EFI Cloud Connector die is geïnstalleerd op Mac-besturingssystemen.
Fout bij implementeren van synchronisatiepakket

Wanneer u een synchronisatiepakket implementeert op meerdere servers, wordt een foutbericht weergegeven.

Foutberichten

Fiery IQ gebruikt dezelfde foutberichten als Fiery Command WorkStation. Foutberichten die niet worden gebruikt in Fiery Command WorkStation worden niet bijgehouden door Fiery IQ.

Fiery Notify

Kenmerken bijwerken

Wanneer u onderdelen van Fiery WebTools bijwerkt, worden de bijgewerkte waarden niet weergegeven in het configuratierapport voor servers die zijn verbonden via EFI Cloud Connector, geïnstalleerd op Windows- en Mac-besturingssystemen.

U kunt dit probleem omzeilen door EFI Cloud Connector opnieuw op te starten.

Verborgen menu op pagina Configuratierapporten

Wanneer u op het Meer-pictogram (drie puntjes) klikt, wordt het menu verborgen als vier of meer configuratierapporten worden vermeld op de pagina Configuratierapporten.

E-mailmelding verzonden voor elke Fiery-server

Als de verbinding tussen EFI Cloud Connector en Fiery IQ is verbroken en productieblokkeringswaarschuwingen zijn geconfigureerd in Fiery Notify, ontvangt u een e-mailmelding voor elke Fiery-server voor cut-sheetprinters die op EFI Cloud Connector is geregistreerd.

Meerdere e-mailmeldingen

Als de verbinding tussen EFI Cloud Connector en een Fiery-server is verbroken en productieblokkeringswaarschuwingen zijn geconfigureerd in Fiery Notify, ontvangt u meerdere e-mailmeldingen totdat de connectiviteit opnieuw tot stand is gebracht.