Fiery FreeForm Create

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Voorkeuren voor FreeForm Create wijzigen

1. Als u voorkeursinstellingen wilt wijzigen, selecteert u de knop Voorkeuren in het venster Maken. In Voorkeuren kunt u het volgende wijzigen:
    • Taal: selecteer de standaardtaal die u wilt gebruiken voor FreeForm Create.
    • Meeteenheid: selecteer pixels, millimeters, inches, centimeters of punten als de standaard meeteenheid.
    • Datumnotatie: selecteer de standaardindeling voor het weergeven van de maand, de dag en het jaar in de datum.
    • Tijdnotatie: selecteer de standaardindeling voor het weergeven van uren, minuten, seconden en AM of PM voor de tijdsaanduiding.
  2. Klik op Ok.