Fiery FreeForm Create

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Systeemvereisten

Dit zijn de minimumvereisten om FreeForm Create te kunnen laten werken.

macOS

• Mac OS X 10.14 en hoger
  • 4 GB RAM of meer aanbevolen
  • 7 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf
  • Minimale schermresolutie: 1280 x 1024

Windows

• Microsoft Windows 10 64-bits en hoger
  • Windows Server 2016 64-bits, Windows Server 2019 en Windows Server 2022
  • Intel Core i3-processor of hoger
  • 4 GB RAM of meer aanbevolen
  • 16 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf
  • Minimale schermresolutie: 1280 x 1024

Ondersteuning van afdrukken via Fiery System

FreeForm Create wordt ondersteund voor Fiery-systeemsoftware FS150 en hoger.

Fiery API

FreeForm Create vereist dat Fiery API is geïnstalleerd op de aangesloten Fiery servers om te kunnen afdrukken.

Meer informatie over Fiery API vindt u op http://resources.efi.com/ffc/api.