Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery FreeForm Create

Fiery FreeForm Create is een zelfstandige toepassing voor het maken van variabele gegevens, gebaseerd op Fiery FreeForm-afdruktechnologie voor variabele gegevens (VDP).

Opmerking: De term “FreeForm Create” verwijst naar de Fiery FreeForm Create in dit document.

Met FreeForm Create maakt u "variabele gegevens afdrukken"-taken (VDP) in een visuele, gebruiksvriendelijke toepassing.

VDP-taken combineren een aantal masterelementen die op alle afgedrukte exemplaren gelijk zijn, met een aantal variabele elementen die per afdruk verschillen.

Op deze manier kunt u gepersonaliseerde communicaties maken, zoals een brochure die klanten op naam begroet en overige persoonlijke gegevens bevat die afkomstig zijn uit een database. Achtergrondelementen, afbeeldingen en tekstblokken die niet variëren op alle afgedrukte exemplaren van de brochure, zijn masterelementen. De naam van de klant en andere klantspecifieke informatie zijn variabele elementen.

FreeForm Create maakt gebruik van twee verschillende workflows waarmee u eenvoudig VDP-taken kunt aanpassen.

In de workflow voor het samenvoegen van bestanden combineert u een masterdocument met een variabel document om aangepaste afdrukcommunicatie te maken met een intuïtieve grafische interface.

In de workflow voor variabele-gegevensdocumenten combineert u een masterdocument met variabelen rechtstreeks uit een gegevensbronwerkblad om aangepaste afdrukcommunicatie te maken, zonder dat u eerst een apart variabel document hoeft te maken en zonder dat u een aparte toepassing hoeft te hebben voor het maken van variabele gegevens.

Gebruiksrechtovereenkomst