Fiery options 1.4 Help (client)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een Fiery-optie deactiveren

U kunt opties automatisch of handmatig deactiveren, afhankelijk van of de computer is verbonden met internet. Raadpleeg Licenties beheren voor meer informatie.

Een Fiery-optie automatisch deactiveren

U kunt een Fiery-optie automatisch deactiveren als de computer met internet is verbonden.

1. Open de licentieactiveringspagina. (Raadpleeg De pagina voor Licentieactivering openen.)
  2. Klik onder Geactiveerde opties op Deactiveren naast de optie die u wilt deactiveren.
    Opmerking: Als de knop Deactiveren niet wordt weergegeven naast de optie, is de optie geactiveerd met een dongle.
  3. Klik op Deactiveren om het deactiveren te bevestigen.
  4. Klik op Voltooien.

De Fiery-optie wordt gedeactiveerd.

Een Fiery-optie handmatig deactiveren

Als de computer niet met internet is verbonden, moet u handmatig gegevens overbrengen tussen de computer en de EFI-licentiewebsite. U genereert een aanvraagbestand en verzendt het naar de EFI-licentiewebsite om de LAC beschikbaar te maken voor activering op een andere computer.

1. Open de licentieactiveringspagina. (Raadpleeg De pagina voor Licentieactivering openen.)
  2. Klik onder Geactiveerde opties op Deactiveren naast de optie die u wilt deactiveren.
    Opmerking: Als naast de optie geen knop Deactiveren wordt weergegeven, is de optie geactiveerd met een dongle.
  3. Klik op Deactiveren om het deactiveren te bevestigen.
  4. Klik op Doorgaan om verder te gaan met het handmatige proces.
  5. Klik op Aanvraagbestand aanmaken en sla het bestand op.

De Fiery-optie wordt gedeactiveerd.

6. Kopieer het aanvraagbestand naar een computer die met internet is verbonden.
  7. Open een browser en ga naar licensing.efi.com.
  8. Klik op Bladeren, selecteer het aanvraagbestand en klik vervolgens op Uploaden.

De LAC is beschikbaar om opnieuw te gebruiken.

Deactiveringsstatus en LAC weergeven

De geschiedenis geeft gedeactiveerde of verlopen opties en hun bijbehorende LAC's weer. Als er een knop is om een bepaalde optie te deactiveren, is de deactivering mogelijk niet voltooid.

1. Open de licentieactiveringspagina. (Zie De pagina voor Licentieactivering openen.)
  2. Klik op het pictogram Geschiedenis in de rechterbovenhoek.
  3. Als u de deactivering wilt voltooien, klikt u op Deactiveren naast de optie en gaat u door met handmatige deactivering.