Fiery options 1.3 Help (client)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Problemen met Fiery-opties oplossen

Als er problemen optreden bij het beheren van de Fiery-opties, kunt u hiervoor een oplossing zoeken.

De activering genereert een foutbericht

Foutberichten geven details over fouten en stellen acties voor om ze te verhelpen.

1. Raadpleeg Foutberichten voor meer informatie over de fout. Als het bericht u adviseert om contact op te nemen met technische ondersteuning, moet u eerst een diagnostisch logboekbestand genereren.
  2. Als u een diagnostisch logboekbestand wilt genereren, opent u de licentieactiveringspagina. (Zie De pagina voor Licentieactivering openen.)
  3. Klik op het pictogram Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Diagnostisch logboek om een diagnostisch logboekbestand te genereren.
  4. Als u contact opneemt met technische ondersteuning, geef dan de volgende informatie op:
    • ID van de Fiery server. Raadpleeg Een Fiery-optie activeren voor meer informatie.
    • Naam van de optie die u probeert te activeren
    • Licentieactiveringscode (LAC)
    • Diagnostisch logboek

Geactiveerde Fiery-opties worden als niet-beschikbaar weergegeven

De licentierecord voor Fiery-opties is mogelijk niet beschikbaar. Dit kan gebeuren wanneer u de systeemsoftware op de computer opnieuw installeert of terugkeert naar een eerdere toestand van het systeem.

Als u licenties wilt herstellen vanaf de EFI-licentieserver, opent u de licentieactiveringspagina. (Zie De pagina voor Licentieactivering openen.) Klik op het pictogram Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Herstellen.

De gedeactiveerde licentie is niet beschikbaar voor hergebruik

Als u een licentie handmatig deactiveert en het aanvraagbestand voor deactivering wordt afgewezen wanneer u het uploadt naar licensing.efi.com, is de licentie niet beschikbaar voor hergebruik.

1. Als u licenties wilt herstellen vanaf de EFI-licentieserver, opent u de licentieactiveringspagina. (Zie De pagina voor Licentieactivering openen.)
  2. Klik op het pictogram Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Herstellen.
  3. Probeer de deactivering opnieuw uit te voeren.
  4. Als de licentie niet kan worden hersteld, neemt u contact op met de Fiery-dealer of printerfabrikant voor ondersteuning.

Onjuiste systeemklokinstellingen

Als de datum- en tijdinstellingen op de systeemklok onjuist zijn, maakt uw computer mogelijk geen verbinding met de EFI-licentieserver. Als dit gebeurt, stelt u de klok van uw computer opnieuw in.