Fiery options 1.3 Help (client)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een geactiveerde Fiery-optie herstellen

Als eerder geactiveerde opties niet beschikbaar zijn en de computer deze niet kan herstellen door verbinding te maken met de licentieserver, kunt u de pagina voor licentieactivering gebruiken om de opties te herstellen.

U kunt opties automatisch of handmatig herstellen, afhankelijk van of de computer is verbonden met internet. Raadpleeg Licenties beheren voor meer informatie.

Fiery-opties automatisch herstellen

U kunt geactiveerde Fiery-opties automatisch herstellen als de computer met internet is verbonden.

1. Open de licentieactiveringspagina. (Zie De pagina voor Licentieactivering openen.)
  2. Klik op de koppeling in het bericht over het herstellen van licenties. De Fiery-optie wordt hersteld.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u nog meer opties hebt om te herstellen, klikt u op Doorgaan.

• Als er geen andere opties zijn om te herstellen, klikt u op OK.

Fiery-opties handmatig herstellen

Als de computer niet met internet is verbonden, moet u handmatig gegevens overbrengen tussen de computer en de EFI-licentiewebsite. U genereert een aanvraagbestand, verzendt dit naar de EFI-licentiewebsite om een licentiebestand te verkrijgen en gebruikt vervolgens het licentiebestand om de opties te herstellen.

1. Open de licentieactiveringspagina. (Zie De pagina voor Licentieactivering openen.)
  2. Klik op de koppeling in het bericht over het herstellen van licenties.
  3. Klik op Doorgaan om verder te gaan met het handmatige proces.
  4. Klik op Aanvraagbestand aanmaken en sla het bestand op.
  5. Kopieer het aanvraagbestand naar een computer die met internet is verbonden.
  6. Open een browser en ga naar licensing.efi.com.
  7. Klik op Bestand kiezen, selecteer het aanvraagbestand en klik vervolgens op Aanvraagbestand uploaden. Er wordt een licentiebestand gegenereerd.
  8. Klik op Licentiebestand downloaden en sla het bestand op.
  9. Kopieer het licentiebestand naar de computer waarop u de opties herstelt.
  10. Ga terug naar het venster Licentie genereren en klik op Ja.
  11. Klik op Bladeren, selecteer en open het licentiebestand en klik vervolgens op Herstellen.