Fiery options 1.3 Help (client)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De pagina voor Licentieactivering openen

U kunt de pagina voor licentieactivering openen wanneer u een Fiery-optie activeert.
  1. Klik in het Taakcentrum van Command WorkStation met de rechtermuisknop op een in de wachtrij geplaatste of verwerkte taak.
  2. Selecteer de Fiery-optie die u wilt activeren.
  3. Klik Ja in het dialoogvenster Fiery-opties beheren om de licentieactiveringspagina te openen.

Nadat een Fiery-optie is geactiveerd, opent u deze en klikt u in het menu Help op Licentie beheren.

De pagina voor licentieactivering wordt geopend in uw standaard webbrowser.