Booklet Maker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Instellingen voor gemengde media opgeven in Booklet Maker

De viewer voor gemengde media wordt weergegeven wanneer 1 per vel op de rug gebonden is geselecteerd als boekjestype.

Niet alle kopieermachines/printers ondersteunen 1 per vel op de rug gebonden. Als 1 per vel op de rug gebonden niet wordt ondersteund, wordt de optie niet weergegeven in het menu Boekjestype.

1. Selecteer de taak in Taakcentrum van Command WorkStation en open Taakeigenschappen.
  2. Selecteer Boekje in het tabblad Opmaak.
  3. Kies 1 per vel op de rug gebonden bij Boekjestype.
  4. Maak een keuze bij Inbindrand.
  5. Geef Papierformaat hoofdpagina’s en Papierformaat omslag op.
    Opmerking: Omslag definiëren is niet beschikbaar als keuze voor Gemengde media in Booklet Maker. Omslagdefinities maakt u met de standaardopties van Booklet Maker.
  6. Geef naar wens omslaginstellingen en andere instellingen op.
  7. Schuif omlaag naar de viewer voor gemengde media en geef instellingen op met de volgende besturingselementen:
    • Tabblad Pagina’s: klik hier om de opmaak van het boekje geordend op documentpagina’s weer te geven en de relatie tussen vellen te tonen.

• Tabblad Vellen: klik hier om de opmaak van het boekje geordend op vellen weer te geven en de relatie tussen pagina’s te tonen.

• Veld Hoofdstukbeginpagina(’s): typ paginanummers die u opgeeft als hoofdstukbegin, gescheiden door komma’s. Hoofdstukbeginpagina’s worden in de viewer aangegeven door een markering. Zo nodig worden impliciete blanco pagina’s ingevoegd. De onderstaande afbeelding toont de markering van een hoofdstukbegin en de impliciete blanco pagina die is ingevoegd na pagina 10.

• Nieuw paginabereik: klik op het pictogram of de knop om paginanummers te typen en vervolgens media-instellingen toe te passen op het opgegeven paginabereik.

• Nieuw tussenvel: klik op het pictogram of de knop om een lege pagina in te voegen op de opgegeven locatie en media-instellingen toe te passen om in te voegen.

• Bewerken: klik op het pictogram of de knop om media-instellingen voor Paginabereik of Nieuw tussenvel te wijzigen.

• Verwijderen: klik op het pictogram of de knop om instellingen voor Paginabereik of Nieuw tussenvel te verwijderen.

Raadpleeg de onderdelen Afdrukken en Hulpprogramma’s in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over de media-instellingen die van toepassing zijn op uw Fiery Server.