EFI IQ Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Aanmelden voor EFI IQ

Een geldig e-mailadres is vereist om een nieuw EFI IQ-account te verifiëren.

EFI IQ is een pakket cloudtoepassingen voor afdrukserviceproviders.

1. Ga vanuit uw browser naar https://iq.efi.com.
  2. Klik op Registreren.
  3. Typ uw gegevens in de tekstvelden.
    Opmerking: Vereiste tekstvelden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).
  4. Klik op Registreren. EFI IQ stuurt een verificatie-e-mail naar uw e-mailadres.
  5. Als u uw e-mailadres wilt verifiëren, opent u de verificatie-e-mail en volgt u de instructies.
    Opmerking: Als u geen verificatie-e-mail hebt ontvangen, controleert u uw spam- en/of ongewenste mappen.
  6. Meld u aan op het EFI IQ-account met behulp van uw inloggegevens.
  7. Volg de instructies op het scherm om uw printers met EFI IQ te verbinden. Raadpleeg EFI Cloud Connector voor meer informatie over het verbinden van een printer met EFI Cloud Connector.