EFI IQ Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Overschakelen naar een ander account

Schakel over naar andere bedrijfsaccounts die aan een gebruiker zijn toegewezen in EFI IQ.

Opmerking: De functie Overschakelen naar een ander account wordt alleen ondersteund in de EFI IQ-webtoepassing.
  1. Klik vanuit de EFI IQ-website op .
  2. Klik op de knop Site openen naast het gewenste account. Het IQ Dashboard voor het geselecteerde account wordt weergegeven op het huidige tabblad.