EFI IQ Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Aanmelden voor EFI IQ

Een geldig e-mailadres is vereist om een nieuw EFI IQ-account te verifiëren.

EFI IQ is een pakket cloudtoepassingen voor afdrukserviceproviders.

1. Ga vanuit uw browser naar https://iq.efi.com.
  2. Klik op Registreren.
  3. Typ uw gegevens in de tekstvelden.
    Opmerking: Vereiste tekstvelden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).
  4. Klik op Registreren. EFI IQ stuurt een verificatie-e-mail naar uw e-mailadres.
  5. Als u uw e-mailadres wilt verifiëren, opent u de verificatie-e-mail en volgt u de instructies.
    Opmerking: Als u geen verificatie-e-mail hebt ontvangen, controleert u uw spam- en/of ongewenste mappen.
  6. Meld u aan op het EFI IQ-account met behulp van uw inloggegevens.
  7. Volg de instructies op het scherm om uw printers met EFI IQ te verbinden.