Variable Data Printing (FS350 and earlier)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Server-functies voor VDP

Door de ondersteuning van variabele gegevens in de functies van de Fiery Server, zoals Fiery Impose en Gemengde media, kunt u een opmaak op maat maken en verschillende media- en afwerkingsopties toepassen op uw taken met variabele gegevens.

U kunt ook met VDP-hulpbronnen herbruikbare objecten voor een taak met variabele gegevens beheren.

Fiery Impose met VDP-inslag

De Fiery Server is compatibel met VDP-inslag met Fiery Impose voor verschillende VDP-talen.

• Taken met variabele gegevens in FreeForm en FreeForm 2

• PPML

• Creo VPS

• Xerox VIPP

• PDF/VT

• PS- en PDF-bestanden wanneer Recordlengte definiëren is geselecteerd

Hot Folders met VDP-inslag

U kunt met Hot Folders een taak met variabele gegevens inslaan wanneer u de taak naar de Fiery Server verzendt. U moet in de toepassing Hot Folders een gepaste VDP-inslagsjabloon voor de specifieke overdrachtmap instellen.

Gemengde media met VDP

U kunt instellingen voor gemengde media toepassen op VDP-taken. Wanneer u instellingen voor Gemengde media gebruikt, herkent de Fiery Server elke variabele gegevensrecord als een afzonderlijke taak. Bij een VDP-taak die niet wordt ingeslagen, past de Fiery Server de instellingen voor gemengde media toe op alle records van de VDP-taak.

VDP-hulpbronnen

Herbruikbare objecten zijn vereiste afbeeldingen die u naar de Fiery Server moet downloaden voor taken met variabele gegevens die variabele elementen bevatten. Deze herbruikbare objecten worden op de Fiery Server opgeslagen en als een groep in een cachegeheugen bewaard.

Met de functie VDP-hulpbronnen, die beschikbaar is vanuit Command WorkStation, worden de herbruikbare objecten vermeld, en kunt u deze verwijderen of behouden voor toekomstige taken met variabele gegevens. VDP-hulpbronnen is compatibel met de volgende VDP-talen:

• FreeForm

• PPML

• Creo VPS

• Xerox VIPP

• PDF/VT