Fiery-software voor drukwerkvoorbereiding integreert activiteiten voor documentvoorbereiding op zowel vel- als paginaniveau in één visuele interface.

Deze geïntegreerde hulpmiddelen voor taakvoorbereiding bieden de volgende modi, afhankelijk van de beschikbare clientlicentie:

• Fiery JobMaster biedt geavanceerde, op PDF gebaseerde hulpmiddelen voor taakvoorbereiding op het gebied van scannen, het maken en invoegen van tabbladen, paginanummering, het maken van hoofdstukken en het bewerken in een laat stadium. Het bevat alle functies van Fiery Compose.

• Fiery Impose past inslagopmaak toe op taken voor aangepast drukken, binden en snijden. Met Fiery Impose kunt u ook inslagfuncties toepassen op taken met variabele gegevens en ingeslagen taken opslaan als PDF-bestanden.

• Fiery Compose stelt u in staat de subhoofdstukken voor een taak te definiëren, paginabereiken af te drukken op verschillende soorten media, blanco media tussen pagina's toe te voegen en tabbladen met tekst in te voegen (als de printer afdrukken op tabbladen ondersteunt).

• Voorbeeld biedt een voorbeeld van een taak vóór verwerking en is een standaardfunctie van Command WorkStation. Gebruikers kunnen een afdrukvoorbeeld van elk veloppervlak van een taak bekijken voordat deze wordt verwerkt. De visuele interface wordt dynamisch aangepast om alle wijzigingen tijdens het voorbereiden van documenten voor afdrukken weer te geven.

De Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding worden ondersteund op zowel Windows- als Mac OS-computers. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor uw Fiery Server voor informatie over systeemvereisten.