Voorbeeld van rasterafbeelding weergeven

Als een taak wordt verwerkt, kunt u deze bekijken in het deelvenster Taakoverzicht in Taakcentrum. In het venster Rastervoorbeeld kunt u de rasterafbeelding bekijken die wordt geproduceerd op de papieren uitvoer. Een taak moet worden verwerkt. Minimale functionaliteit wordt ondersteund.

Als een taak is verwerkt, kunt u deze bekijken in het deelvenster Taakoverzicht in Taakcentrum. In het venster Rastervoorbeeld voor een verwerkte taak wordt Fiery Compose, Fiery JobMaster of Fiery Impose niet geopend. U kunt ImageViewer openen als Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition of Fiery Productivity Package wordt ondersteund op de Fiery Server.

U kunt Rastervoorbeeld openen op een van de volgende manieren:

• Klik op Voorbeeld in het menu Acties.
  • Klik op de knop Voorbeeld in de werkbalk.
  • Klik met de rechtermuisknop (Windows) of houd de Control-toets ingedrukt en klik (Mac OS) op de geselecteerde taak in de lijst Geblokkeerd en selecteer Voorbeeld.

De onderstaande afbeelding toont het rastervoorbeeld van een taak.

1 Werkbalkpictogrammen voor opslaan, dupliceren of verwijderen van de taak
2 Miniaturen in deelvenster voor paginaweergave
3 Rasterbestand in deelvenster voor rastervoorbeeld
4 Navigatiegereedschappen om door te taak bladeren terwijl het velnummer wordt weergegeven