Fiery JobMaster Fiery Impose Fiery Compose

Makeready-software van Fiery integreert activiteiten voor documentvoorbereiding op zowel vel- als paginaniveau in één visuele interface.

Deze geïntegreerde hulpmiddelen voor taakvoorbereiding bieden de volgende modi, afhankelijk van de beschikbare clientlicentie:

• Fiery JobMaster biedt geavanceerde, op PDF gebaseerde hulpmiddelen voor taakvoorbereiding op het gebied van scannen, het maken en invoegen van tabbladen, paginanummering, het maken van hoofdstukken en bewerkingen in de eindfase. Het bevat alle functies van Fiery Compose.

• Met Fiery Compose kunt u subhoofdstukken voor een taak definiëren, paginabereiken afdrukken op verschillende soorten media, lege media tussen pagina’s toevoegen en tabbladen met tekst invoegen (als de printer afdrukken op tabbladen ondersteunt).

• Met Fiery Impose past u inslagopmaak toe op taken voor aangepast afdrukken, binden en snijden. Met Fiery Impose kunt u ook inslagfuncties toepassen op taken met variabele gegevens en ingeslagen taken opslaan als PDF-bestanden.

• Voorbeeld biedt een voorbeeld van een taak vóór verwerking en is een standaardfunctie van Command WorkStation. Gebruikers kunnen een afdrukvoorbeeld van elk veloppervlak van een taak bekijken voordat deze wordt verwerkt. De visuele interface wordt dynamisch aangepast om alle wijzigingen tijdens het voorbereiden van documenten voor afdrukken weer te geven.

De makeready-toepassingen van Fiery worden ondersteund op Windows- en Mac OS-computers. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor uw Fiery-server voor informatie over systeemvereisten.