Fiery JobFlow Help v2.7

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Workflows bewerken

Afhankelijk van de vereisten van verschillende taken, kunt u workflows bewerken en opslaan onder verschillende namen die voor verschillende taken kunnen worden gebruikt.

Bewerk workflows door het volgende te doen:
  • Modules toevoegen of verwijderen
  • De instellingen van modules wijzigen
  • De volgorde van modules in de workflow wijzigen
  • De naam van de workflow wijzigen
  • Een beschrijving van de workflow toevoegen
  1. Klik op het tabblad Workflows op de naam van de workflow om deze te bewerken. In het bewerkingsvenster dat wordt geopend, kunt u de workflow bewerken volgens de vereisten van de taak.
  2. Als u een module wilt toevoegen, klikt u op het plusteken onder de desbetreffende module. De modules die kunnen worden toegevoegd, worden weergegeven.
  3. Als u een module uit de workflow wilt verwijderen, klikt u ergens in het deelvenster van de module die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het pictogram Verwijderen.
  4. Als u de instellingen van een module wilt wijzigen, klikt u ergens in het deelvenster van de module die u wilt bewerken. Klik vervolgens op het pictogram Bewerken, selecteer een instelling en klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
  5. Als u de volgorde van modules in de workflow wilt wijzigen, selecteert u een module in het rechterdeelvenster van het bewerkingsvenster en sleept u deze naar de gewenste nieuwe locatie.
  6. Als u de naam van de workflow wilt wijzigen, klikt u in het rechterdeelvenster van het bewerkingsvenster op het pictogram Workflow bewerken. In het dialoogvenster Workflow bewerken dat wordt geopend, voert u een naam en beschrijving van de workflow in. Klik op Bijwerken om de wijzigingen op te slaan.