Fiery JobFlow Help v2.7

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Info over modules

Elke workflow die u in Fiery JobFlow maakt, bestaat uit een serie modules waarmee specifieke acties op taakbestanden worden uitgevoerd. U kunt meerdere workflows maken voor verschillende soorten taken, elk bestaande uit een verschillende groep modules.

De beheerder kan module-instellingen opgeven/configureren. Raadpleeg Module-instellingen.