Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Hulpbronnen exporteren

Hulpbronnen die worden geïmporteerd in Fiery JobFlow, kunnen worden geëxporteerd en opgeslagen voor toekomstig gebruik.

U kunt een hulpbron exporteren vanuit Admin > Hulpbronnen > tabblad Hulpbronnen. De hulpbronnen die beschikbaar zijn om te exporteren, staan in het onderste gedeelte van het tabblad Hulpbronnen vermeld.
  1. Als u één enkele hulpbron wilt exporteren, schakelt u het selectievakje voor de desbetreffende hulpbron in en klikt u op het pictogram Exporteren op de koptekst van de sectie. De hulpbron wordt als gecomprimeerde map gedownload en opgeslagen in de map Downloads. Vervolgens kunt u de map openen of de locatie waar deze is gedownload bekijken.
  2. Als u meerdere hulpbronnen wilt exporteren, selecteert u de selectievakjes voor de desbetreffende hulpbronnen en klikt u op het pictogram Exporteren op de koptekst van de sectie. De hulpbronnen worden als gecomprimeerde map gedownload en opgeslagen in de map Downloads. Vervolgens kunt u de map openen om de lijst met hulpbronnen weer te geven die zijn geëxporteerd.
Opmerking: Een Connect Package (.zip) kan niet worden geëxporteerd.