Fiery JobFlow

Hide or show navigationPrevious topicNext topicSharePrintPDF

Info over taken

Alle gebruikers kunnen taken verzenden en de voortgang van hun taken bewaken in de Fiery JobFlow-interface te slepen.

U kunt taken in een aantal verschillende bestandsindelingen verzenden. De module Convert converteert ze naar Adobe PDF. Wanneer een taak wordt verzonden, wordt deze direct via de geselecteerde workflow verwerkt.

U kunt ook slepen-en-neerzetten gebruiken om één taak, meerdere bestanden of een archief (een .zip-bestand) vanaf het bureaublad van uw computer naar de Fiery JobFlow-interface.

Terms of Use