Fiery VUE

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Over Fiery VUE

Fiery VUE is een publicatietoepassing die gebruikers een driedimensionale visuele werkruimte biedt om documenten voor te bereiden en af te drukken op een Fiery-printer.

Fiery VUE is een clienttoepassing voor Windows-clientcomputers waarmee afdrukgegevens naar een Fiery-printer worden verzonden. De afdrukgegevens worden versleuteld en beveiligd en kunnen alleen worden afgedrukt op een gecertificeerde printer.

De workflows zijn voor een specifieke printer die door de gebruiker is geselecteerd en alleen de geldige afdruk- en afwerkingsopties voor die printer zijn beschikbaar.

De Fiery VUE-toepassing werkt op de volgende 32-bit en 64-bit Windows-besturingssystemen:

• Windows 7
  • Windows 8.1
  • Windows 10
  • Windows Server 2012
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2016
  • Windows Server 2019
Opmerking:

Fiery VUE supports Microsoft Office 2010/2013/2016/2019.

Fiery VUE ondersteunt de volgende native bestandstypen:

• Adobe Acrobat (.pdf)

Opmerking: Adobe Acrobat-bestanden met JBIG2-compressie worden niet ondersteund.
  • Microsoft Excel 2010 (14.0 of hoger), 2013 (15.0 of hoger), 2016, 2019 (.xls en .xlsx)
  • Microsoft Word 2010 (14.0 of hoger), 2013 (15.0 of hoger), 2016, 2019 (.doc en .docx)
  • Microsoft PowerPoint 2010 (14.0 of hoger), 2013 (15.0 of hoger), 2016, 2019 (.ppt en .pptx)
  • PostScript (alleen vanuit ondersteunde toepassingen) (.ps)