Fiery Ticker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Bewegingsdetectie met de nabijheidssensor op de Fiery NX Station LS

Op de Fiery NX Station LS detecteert de ingebouwde nabijheidssensor beweging voor de Fiery-server en gaat automatisch naar de Fiery Ticker-modus, zodat u weer snel kunt werken in de actieve toepassing.

Wanneer de Fiery-server niet actief is, gaat Fiery Ticker naar volledig scherm op het display afhankelijk van de vastgelegde tijd in de Fiery ticker-instellingen voor het bereiken van de niet-actieve status. De standaardperiode is twee minuten. Wanneer u de Fiery-server vanaf ongeveer een meter afstand nadert, detecteert de nabijheidssensor uw beweging en gaat de Fiery Ticker weergavemodus van volledig scherm naar de statusbalk.

Nadat u de Fiery-server bent genaderd, moet u zich opnieuw aanmelden bij het systeem om de Fiery Ticker te gebruiken wanneer aanmelding is ingeschakeld op de Fiery-server.

Fiery Ticker gaat terug naar volledig scherm als toetsenbord, muis, en beweging 20 seconden niet-actief zijn.

Opmerking: De nabijheidssensor is ingebouwd in de Fiery NX Station LS. Zorg ervoor dat de sensor niet is geblokkeerd, aangezien dit de bewegingsdetectie van de sensor voor de Fiery-server kan belemmeren.
Figuur 1. Het bereik van de bewegingsdetectie van de nabijheidssensor
1 13 voet (4 m) van de voorzijde
2 7 voet (2 m) van de zijkant