Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Documenten scannen

Vanaf het tabblad Scannen in het venster Fiery Remote Scan kunt u een scan starten op de printer en deze opslaan op de geselecteerde Fiery server.

Scannen vanuit Fiery Remote Scan

Gebruik het tabblad Scannen vanuit Fiery Remote Scan om opties in te stellen en een scan te starten.

Scaninstellingen worden bepaald door de functionaliteit van de Fiery server en de printer.
  1. Selecteer de scanopties op het tabblad Scannen. Sommige van deze opties, zoals Bron, Afdrukstand of Dubbelzijdig, worden mogelijk niet weergegeven als de printer de functie niet ondersteunt.
    • Bron: selecteer Glasplaat (van printer) of ADF (automatische documentinvoer) als scanbron.

• Afdrukstand: geef de afdrukstand op van het brondocument op de printer.

• Formaat: selecteer het paginaformaat van het brondocument.

• Resolutie: selecteer de scanresolutie.

• Te scannen zijden: selecteer Enkelzijdig of Dubbelzijdig.

• Kleurmodus: selecteer Zwart-wit, Grijswaarden of Kleur.

2. Klik op Scannen.
  3. Geef in het dialoogvenster Opslaan als de bestandsnaam, de bestandsindeling en de opslaglocatie van het scanbestand op.
  4. Klik op Opslaan in het dialoogvenster Opslaan als om de scan te starten. Als u klikt op Annuleren, keert u terug naar het venster Fiery Remote Scan zonder dat de scan wordt voltooid.