Overdrachtmappen maken

U kunt zoveel overdrachtmappen maken als u wilt, elk met een verschillend profiel van afdrukinstellingen voor een specifiek type uitvoer.

Wanneer u een nieuwe overdrachtmap maakt, is het volgende van toepassing:

• U verbindt de overdrachtmap met een Fiery Server.

• Een nieuwe overdrachtmap kan niet dezelfde naam hebben als een bestaande map.

• U kunt geen overdrachtmap maken op een netwerkschijf, zoals een gemeenschappelijke bestandsserver.

Telkens wanneer u een nieuwe overdrachtmap maakt, worden door Hot Folders automatisch ondersteunende mappen gemaakt. In een van deze mappen worden de oorspronkelijke bestanden opgeslagen voor taken die naar de overdrachtmap zijn verzonden nadat de taken zijn afgedrukt. De oorspronkelijke bestanden krijgen een bestandsnaam die is gebaseerd op de huidige datum en tijd (JJJJMDUUMMSec).